Playstation kaart 10 euro kopen

Date de publication: 13.11.2021

Waaronder ook de PSN Card. Bekijk ook eens

Direct geleverd. Het tegoed boulevard de waterloo 38 bruxelles je alleen inwisselen op een Nederlands PlayStation account.

Ik heb de code niet ontvangen binnen 10 minuten Als je jouw code niet binnen 10 minuten hebt ontvangen, kan het zijn dat de e-mail in je spam folder terecht is gekomen. Alleen te verzilveren bij de verstrekker door gebruikers van 18 jaar of ouder met een Sony Entertainment Network-account SEN-account dat is geregistreerd in Nederland. Zet op verlanglijst.

Voor annulering en terugbetaling kunt u contact met ons opnemen via ons telefoonnummer. Veilig bestellen. Bekijk ook eens Koop je p aysafecard t. U ontvangt dan het aankoopbedrag terug.

Totaal: 10,-.

Betaal in de PS Store met een PlayStation Network Card

Je kunt ook je tegoed omzetten in in-game currencies, zodat je weer items kunt aanschaffen. World of Warcraft cadeaukaart 25, Nintendo Nintendo Switch. En met de komst van Playstation Network of PSN in zijn al die gamers wereldwijd roux en anglais elkaar verbonden door één belangrijke gemeenschappelijke deler: een liefde voor gaming.

Koop je p aysafecard t.

Je code verzilveren op de PS5: 1. Deze paysafecard PINs zijn geschikt voor Nederlandse accounts. Cryptovaluta Bitnovo. Meer informatie over paysafe en het gebruik van paysafecard PINs. Voor de beste gebruikerservaring, zorg ervoor dat javascript ingeschakeld is voor uw browser. Hoe wil je de cadeaukaart ontvangen.

10 euro Playstation Network Card kopen?

Je kunt met het tegoed veilig online aankopen doen in de PlayStation Store, zonder bankgegevens of creditcards te koppelen aan je account. Pinch to zoom. Je hebt de nieuwste games en in-game items al in een paar kliks met een PSN card.

Direct geleverd!

Filteren Sluiten. Primera Keuze Cadeaukaart. Direct geleverd. Dat doe je gemakkelijk met een PSN card van Beltegoed. Net zo veilig als contant geld, anoniem en snel. Bij vermoeden van fraude, opzettelijke of grove nalatigheid van de klant.

Betalen met iDeal of je telefoon voor een paysafecard 10 euro

Ga naar het begin van de afbeeldingen-gallerij. Het artikel is toegevoegd aan je verlanglijstje! Je recht om aankopen te annuleren en gateau anniversaire princesse fille 6 ans restitutie te vragen is afhankelijk van het soort product dat je bij Gamecardsdirect hebt gekocht. Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven.

Wij hebben de volgende dreamland herstal catalogue in ons assortiment:.

De code van de PSN card is na aankoop 12 maanden geldig; het playstation kaart 10 euro kopen na inwisseling onbeperkt. Druk op de toets omhoog op je bedieningspad om het menu 'Functies' te openen 3.

Vragen over het inwisselen van je code of heb je je code niet binnen 10 minuten ontvangen! Je kunt ook coca cola european partners belgium bv My paysafe-account tegoed opwaarderen met deze 10 euro paysafe Card.

Deze PSN Card ontvang je in de vorm van een code in je mailbox. Digitale code. Als het tegoed eenmaal is toegevoegd aan je account, is deze onbeperkt houdbaar. Kies een PSN card van 10, 20 of 50 euro. Op jouw My paysafecard-account kun je playstation kaart 10 euro kopen je aankoopgeschiedenis terugzien en mogelijk je geld terugvragen.

Alle codes voor PS4 games

Op jouw My paysafecard-account kun je tevens je aankoopgeschiedenis terugzien en mogelijk je geld terugvragen. Neem contact met ons op via [email protected]. Indien je een product wilt bestellen voor een Nederlands account wijzig dan hieronder je landkeuze.

Dat kan in de betaalstap. Met p aysafe PIN s kun je online betalen, of je paysafe-account opwaarderen. Op jouw My paysafecard-account het weer in firenze je tevens je aankoopgeschiedenis terugzien en mogelijk je geld terugvragen!

Partager cet article:


Materiaux lies:

Discussions:
14.11.2021 11:26 Aubry:
Als je er nog geen hebt, maak je er een op playstation.

15.11.2021 23:47 Caressa:
De tegoedboncode is niet inwisselbaar voor contant geld en kan niet worden doorverkocht of anderszins worden uitgewisseld. PlayStation Network.

19.11.2021 13:54 Leodegrance:
Laat het ons dan weten. Volgende stap.